Perfidna sabotaza tuzlanskih studenata

Vodja ipak nije umro
U tamnoj noći sa 3 na 4. 9 2013. U prostorijama studentskog doma, odigrao se perfidan potez sabotaza i atentat na dragog vođu, druga i u konačnici naseg Dajđu E**** K****** – Brzog. Naime riječ je o klasičnom pokusaju kapitalističko masonskog holdinga da sprijeci vodju za vodjenje u pionirskom radjenju i vrsenju standardom postavljenih mu zadataka. U kobnoj noci prvooptuzena aBd osudjena aktivistkinja ASD-a BPNP-a R**** (F****, bivsi clan mladih radikalnim muslimana iz srednje bosne ) M****, od prije pooznata agencijmama gonjenja, iskoristila je jedinu mahanu od našeg nam vođe, sklonost ka janjetini, u narodu poznatiju kao „gladne krajiške oči“. Nesretni nam vođa,slijepo vjerujući najbližim saradnicima nasjeo je na mučki i dugoplanirani napad na njegovu ličnost i na kraju krajeva goli život. Vođa je sinoć bio izložen strašnom hemijskom napadu agensom JANJ-125 koji je dugo razvijan u laboratorijama mrske nam i tuđe Kube. Zahvaljujući prije svega krajiškoj upornosti,čečenskoj genetici,vođa je smogao snage,pozvao 122,nakon čega je hospitaliziran u prostorije VMA* Rudo. Poslije petnaestominutne bjesomučne,herojske i epske borbe,vođa je smogao snage,i krenuo prema svjetlu tunela. Na vlastitu odgovornost i upozorenje ljekarskog tima vođa se vratio redovnoj sjednici jači nego prije. Pretpostavlja se da su razlozi atentata bili:
• Dugogodišnja težnja domaćih izdajnika i stranih plaćenika da se spriječi rapidni razvoj botaničke djelatnosti s posebnim osvrtom na „kukurijek“ kao slijedeću stavku
• Historijsku težnju za tronom vođe i njegovim dionicama u „Rudo- bus“ , te na mjestu glavnog zastupnika krzna polarnog medvjeda u Foči, ovaj čin se moze okarakterisati kao saradnicko izdajnicki, antidrzavni protuustavni, cin narusavanja dugo odrzavanog i jedino ispravnog poretka u nasoj krvlju placenoj domovini jedinoj nam BiH. Policijski organi su pretresom prostorija u kojoj obitava prvooptuzena, pronasli :
• Dvije opasne strane brosure M27, mnogo neiskoristenih letaka formata A4, fly-era formata 1-26 komada 237, materijal koji bi po svojoj namjeni mogli koristiti kao sredstvo destrukcije kao npr: – zastave, banneri, kartice stranih firmi, mapa Tanzanije, 4 kozna biča napravljenih od krzna albatrosa porijeklom iz Qatara.
• Dvije nepoznate naprave, vjerovatno sredstvo komunijacije sa bliskom joj saradnicima, F.H. (62) iz lasvanske doline i G.A iz Donjeg Vakufa.
Optzena je ispitana u podrumskim prostrorijama MUP-a od strane sluzbenika i brzo priznavsi odgovrnost izjavila da:
Ne priznaje sud i ustavni poredak, velicavsi djela Nives Celzijus i politiku vlasnika kafana u Derventi.
Nakon primjene naucenih iskustava u odnosu tkiva i cvrstog tijela, priznala djelo i otkrila saucesnike.
Vodja se uspjesno oporavlja u kucnim prostorijama i prisustvu svoje obitelji, prijatelja, poslovnih saradnika te stranih sluzbenika, ponosno pokazujuci iskaznicu redakciji poznate stranke te vizitku novonastale babine firme Agrofeniks.

Komentariši